Snö, snö när kommer det snö!

Nu har jag varit och shoppat lite. Ett nytt längdskidpacket.

Det blev allt från Salomon av den enkla anledningen att jag fick en fin fin rabatt av dem. Salomon är dessutom ett jäkligt bra märke, senaste åren har både damer och herrar vunnit med just Salomon skidor.


Skidorna jag valde var Salomon EQ 9. Kärnan är samma som på EQ10 som eliten kör med. Annars är det en lätt skida som är gjort för att åka fort.

Pjäxorna blev Salomon Vitane 8 classic pilot. Av den enkla orsaken att det var sköna och nog breda för mina ankfötter.
Stavar väntar jag med eftersom det inte hade fått in några roliga på Salomon butiken ännu. Så nu väntar jag på snö bara. Första testet på dem blir 27 oktober i vilket fall eftersom jag då ska på ett snöträningsläger i Torsby, det ska bli spännande är kanske 3 år sedan jag stått på skidor.


Förkylningen börjar släppa en kombination av mediciner, vitlök och ingefära har gjort susen. Snorig och täppt är jag men det lär man väl vara till midsommar eller något så det är inget att bry sig om. Jag gjorde det ulitmata förkylningstestet och sprang upp och ner för trapporna till kontoret 3 gånger, klarar man det utan större andnöd så är man redo att dra igång med träningen igen. Så i morgon är det dags för skidträningen med Sport Support center, ska nog vara terränglöpning och styrka på schemat. Tur att man kan skylla på att man är förkyld och inte bara i dålig form....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar