Mer MAD än Marit på rullskidor!

Vilket blåbär du är. Man skulle kunna göra om tidningen MAD till din rullskidskarriär!
Anna på rullskidor mer MAD än Marit?

Orden är min brors, han är inte känd för att skrända med orden. Orsaken?


Jo, jag berättade om hur det gick i morse när jag tog med rullskidorna på t-banan. Det var en helt vanlig morgon förrutom att jag har planerat att åka rullskidor ikväll alltså fick jag ta med dem på t-banan till jobbet. Lite stressad var jag när jag väl kom till stationen och hoppade på tåget. Hade en tungväska på ryggen och stavar och rullskidor i händerna. Försökte göra mitt bästa med att inte stika folk med stavarna och inte skita ner mig själv på skidorna.

Lade ner skidorna på golvet, den ena som tänkt på sidan medan den andra liksom hamnade på hjulen med resultatet att den plötsligt fick fart (kan någon ha råkat sparka till den lite?) Där sitter man med väska stavar och en skida. Kvinnan mitt emot såg hjälpsam ut och fick hålla i skidan och stavarna medan jag studsade upp och jagade skidan genom vagnen under stolarna.


Ska tilläggas att jag hade en afrikansk kjol på mig och knappen på kjolen är av afrikansk kvalitet och dessutom lite för stor i midjan, den tunga väskan kom åt knappen som då öppnades. Hann reagera och lyfta upp benet snabbt för att kjolen inte skulle åka av samtidigt som jag gjorde en snygg dykning ner under stolen precis innan tåget öppnade dörrarna på nästa station.


Puuh!2 kommentarer:

 1. vilken underbart beskriven scenario!

  och så innovativt påkommet att ha afrikansk kjol när man åker rullskidor...alla fula skydd döljs diskret och dessutom skulle det tillföra schwung och tidsenlig crossover multikultistil över det hela.

  heja anna!
  /hälsar annika
  ps. kanske hängslen på kjolen.

  SvaraRadera